Csapatépítés 2021-10-13T12:39:47+00:00

Lánybúcsú, szülinap, céges csapatépítés! 

Kipróbálnád a selyemfestést munkatársaiddal? 

Ha kreatív közös élményre vágytok, szakítsd ki csapatodat a négy fal közül, a napi rutinfeladatokból és

csináljatok valami teljesen új dolgot, alkossatok együtt! 

a selyemfestés egy különleges utazás,

ahol saját magunkkal és társainkkal is más módon találkozhatunk! A végén egyedi és értékes ajándékkal,  selyemfestménnyel vagy szép selyemkendővel térhettek haza, amit ti magatok készítettetek!

 A szokatlan helyzetek és az alkotás öröme új lendületet ad a hétköznapoknak.

Engedjük érvényesülni kreativitásunkat! Alkotás közben rég elfeledett gyermeki énünkkel is találkozhatunk.

Kínálatunkban szerepel a közös és az egyéni selyemfestés is, az alkotások emlékezetes dekorációként díszíthetik munkahelyünket, és együttműködésre, közös munkára hívnak.

A munkatársak megtapasztalhatják, hogyan járulnak hozzá egyéni minőségeikkel a közöshöz.

Az eszközöket, alapanyagokat és a jó hangulatot biztosítjuk! 

Kérd egyedi ajánlatunkat!

Tel: +(36)70 5598965, info@napselyem.hu

Közös selyemkép festése nagy kendőre (90×90 cm) vagy hosszú sálra (45x180cm)

Igazi örömteli alkotást nyújt a közös festés a selymen, ami teljesen új élményt jelent a résztvevők számára. Az előre kontúrozott selymet kedvenc színeikkel festik ki, az elkészült kép a közös tér falát díszítheti a cégben. A selymen egyedi módon árad szét a festék, a határok néhol elmosódnak, a munkatársak egymáshoz való közeledésének szimbólumaként is. Ahhoz, hogy harmonikus kép születhessen, igazi együttműködésre hív a feladat, megfigyelhetjük, hol húzunk határt, hol engedünk a másik javára, mik a céljaink és hogy valósítjuk meg őket! Időtartam: 2 óra. 

Kerek selyemkép festése (20 cm átmérő) egyénileg

Kerek selyemképre festünk mandalát vagy képet, amely az ablakba vagy a falra téve maradandó emlék, a lakás dísze. A résztvevők kikontúrozzák az általuk választott mandalát, majd kedvenc színeikkel festik ki. A mandala ősi szimbólum, jelentése: kör. Készítése közben visszatérhetünk önmagunk középpontjába, és szabadon kibontakoztathatjuk kreatív énünket. Időtartam: 2 óra. 

Selyemkendő  (55×55 cm) vagy selyemsál festése (40×150 cm) egyénileg

A selyemfestést kezdők is kipróbálhatják, keretre feszített selymen. A résztvevők az előre egyeztetett és kontúrozott mintát kedvenc színekkel festik ki. A végeredmény egy dekoratív, hordható, garantáltan egyedi kézműves ajándék, amit magunkon is viselhetünk, vagy bekeretezve a lakás dísze is lehet, mindig emlékeztetve a bennünk élő szépségre. Időtartam: 2 óra.