Csapatépítés 2024-03-22T07:36:46+00:00

Lánybúcsú, szülinap, céges csapatépítés! 

Kipróbálnád a selyemfestést munkatársaiddal vagy barátaiddal? 

Ha kreatív közös élményre vágytok,

csináljatok valami teljesen új dolgot, alkossatok együtt! 

a selyemfestés egy különleges utazás,

ahol saját magunkkal és társainkkal is más módon találkozhatunk! 

A végén egyedi és értékes ajándékkal,  selyemfestménnyel vagy szép selyemsállal térhettek haza, amit ti magatok készítettetek!.

Engedjük érvényesülni kreativitásunkat! Alkotás közben rég elfeledett gyermeki énünkkel is találkozhatunk.

Kínálatunkban szerepel a közös és az egyéni selyemfestés is, az alkotások emlékezetes dekorációként díszíthetik munkahelyünket.

A közös festés együttműködésre hív, közben megtapasztalhatjuk, hogyan járulunk hozzá egyéni minőségeinkkel a közöshöz.

Az eszközöket, alapanyagokat és a jó hangulatot biztosítjuk! 

A megfestett selyem gőzölés után, pár nap múlva, időpontegyeztetéssel vihető haza. 

Kérd egyedi ajánlatunkat!

Tel: +(36)70 5598965, info@napselyem.hu

Közös festés nagy selyemkendőre (90×90 cm) 

Igazi örömteli alkotást jelent a közös festés a selymen, ami új élményt nyújt a résztvevők számára, legyen szó lánybúcsúról vagy céges csapatépítésről. A mintát előre egyeztetjük a résztvevőkkel, akik az előre kontúrozott selymet kedvenc színeikkel kifestik a workshopon. A közösen megfestett selyemkép a közös tér falát díszítheti a cégben vagy örök emlék lesz a menyasszony számára. A selymen egyedi módon árad szét a festék, a határok néhol elmosódnak, az egymáshoz való közeledésünk szimbólumaként is. Ahhoz, hogy harmonikus kép születhessen, együttműködésre hív a feladat. Alkossatok együtt, érezzétek jól magatokat! Időtartam: kb. 2 óra. 

Közös festés hosszú selyemsálra (40x150cm)

Legyen szó lánybúcsúról vagy szülinapi ünneplésről, a közös selyemsálfestés örömteli élményben részesíti a csapatot. A mintát előre egyeztetjük a résztvevőkkel, akik az előre kontúrozott hosszú selyemsálat kedvenc színeikkel kifestik az alkalmon. A megfestett selyemsál a szülinapos öltözékének egyedi kiegészítője lesz, maradanó emlék, ajándék a barátoktól. A selymen egyedi módon árad szét a festék, a határok néhol elmosódnak, az egymáshoz való közeledésünk szimbólumaként is. Működjetek együtt, fessétek meg az ünnepelt ajándékát közösen! Időtartam: kb. 2 óra. 

Kerek selyemkép festése egyénileg (20 cm átmérő)

Kerek selyemképre festünk mandalát vagy képet, amely az ablakba vagy a falra téve maradandó emlék, a lakás dísze. A résztvevők kedvenc színeikkel kifestik az általunk előre kontúrozott képet vagy mandalát. A mandala ősi szimbólum, jelentése: kör. Készítése közben visszatérhetünk önmagunk középpontjába, és szabadon kibontakoztathatjuk kreatív énünket. A mintákat igény szerint előre egyeztetjük a résztvevőkkel. Időtartam: kb. 1,5 óra. 

Selyemkendő  (55×55 cm) vagy selyemsál festése (40×150 cm) egyénileg

A résztvevők az előre egyeztetett és kontúrozott mintát kedvenc színekkel festik ki. A végeredmény egy dekoratív, hordható, garantáltan egyedi kézműves ajándék, amit magunkon is viselhetünk, vagy bekeretezve a lakás dísze is lehet, mindig emlékeztetve a bennünk élő szépségre. Időtartam: 2 óra.